Direktlänk till inlägg 15 december 2020

nya produkter i fitline

Av ann-sofie BÄCKSTRÖM - 15 december 2020 10:53

Hejsan!

Nu har det hunnit bli 15 december  och fortfarande ingen snö i sikte.

Har ni hunnit handla era julklappar än?

Vad vore bättre än att ge sig själv lite bättre hälsa  i dessa mörka tider, kanske till någon du känner eller varför inte till dej själ?

 

Pm-international har lanserat 2 nya produkter som man inte bara kan vara utan,  fast så är det ju med alla produkter inom fitline, dom förändrar ens liv till det bättre man blir piggare, mer fokuserad, sover bättre, bättre hud, mindre värk mm, ja listan kan göras lång.

 

Men något man inte kan  vara utan  i dessa tider är Fitline IB5 som  är en spray som stärker imunsystemet med en kombination av naturliga ingredienser.

Man sprayar den i munnen /svalj .

Känn dej stöttad av styrkan  av extrakt från , timjan, mynta, vindruva , ingefära, kryddnejlia och jäst beta-glukan i ett praktiskt fick forma.

Fitline IB5 är också rik på vitamin A, riboflovan, biotin som hjälper till att bibehålla  normala slemhinnor.

Vitamin E hjälper till att skydda dina celler  mot  oxidativ stress.

Vitamin A,D och B12 bidrar till  imunförsvarets normala funktion.

Denna produkt är verkligen efterlängtad.

 

Den andra nya produkten är  fitline genuration 50+.

I kombination med powercocktail ger fitline generation 50+ dej det näringsämnen som stöder din 50+ kropp. ( kan även använas under 50 år)

Med sin speciella sammansättning  av omega-3 fettsyror,lutein, isoflavon, koenzym Q10 och ginseng är fitline generation 50+ ett perfekt tillskott för att upprätthålla hjärnans funktion och syn.

i kombination med fitlines powercocktail bidrar vitamin C till nersystemets normala funktion, vitamin B6 ( pyridoxin),vitamin B12 ( kobalamin) och vitamin C bidrar till normal psykologisk funktion, i kombination med fitlines powercocktail  biddrar  Tiamin  till normal hjärtfunktion.

I kombination med fitlines powercocktail  bidrar riboflavin och vitamin A till bibehållandet av normal syn.

 

Ni kan gå in och kolla fler produkter på http://www.40327806.quickstart.com 

där kan ni läsa mer om alla produkterna och vill ni ha ett abonemang och få lägre priser på produkterna så kontakta mej så hjälper jag er.  Man kan även jobba med detta om man vill om man har ett abonemang.

 

Ta hand om varandra

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ann-sofie BÄCKSTRÖM - 6 december 2020 19:50

Hejsan idag är det den 6/12 och jag har satt en pepparkaksdeg för första gången på kanske tre år.  Men nu har jag hittat ett nytt recept som jag tror på och det skall bli spännande att  prova att baka med den i morgon. Jag brukar köpa pepparkakor...

Av ann-sofie BÄCKSTRÖM - 8 april 2020 10:30

Hejsan jag har lite funderingar, vad gör ni för att hålla er friska i dessa tider som råder nu?   Jag själv dricker kosttillskott som jobbar på cellnivå och jag är så glad och tacksam för att jag kommit i kontakt med detta kosttillskott som inte ...

Av ann-sofie BÄCKSTRÖM - 1 januari 2020 15:23

  Hejsan alla ni där ute, nu är det nytt år med nya möjligheter. Jag började min morgon som vanligt med min supergoda morgondrink som jag inte kan vara utan. Att vakna med att dricka den på morgonen är det bästa jag kan starta min morgon med 10...

Av ann-sofie BÄCKSTRÖM - 10 december 2019 16:51


Idag är det den 10/12.   När jag vaknade i morse kände jag mej lite hängig och nysig men jag jag tänkte jag går upp och tar min morgon drink så blir det säkert bättre och jag blir piggare och mer fokuserad. Men jag tror att under den här mörka ka...

Av ann-sofie BÄCKSTRÖM - 7 december 2019 11:03


God förmiddag idag är det lördag 7/12 och vi närmar oss Lucia och julen. Min morgon börjar alltid med en morgon drink med basic och aktivize. Det är det bästa jag vet nu på morgonen. Den gör att jag kan fokusera bättre och jag kanner i hela kroppen a...

Ovido - Quiz & Flashcards